Njuter

Är fullt upptagen med att njuta av det ljuvliga sommarvädret!

Nu i veckan skall alla tomater få komma i sina slutliga krukor och chilin ska flyttad till de krukorna tomaterna står i nu. Vår kulle på kolonilotten skall också plastas in och sen är det dags för squachen, pumporna och resten av tomaterna att få flytta dit!

Igår var vi en sväng till lotten. Tobias klippte gräset bredvid lotten och slog ner lite högt grönt med lie, så nu börjar komposten sakta med säkert fyllas. Själv passade jag på att rensa, plantera om lite sallat, plantera ut mera purjo, ta bort det gamla plastet från kullen (och samtidigt få ihop 6 plantor med krasse, tur eftersom vår egen i krukorna inte riktit tyckt om oss) och njöt av allt det vackra. Jordgubbarna blommar för fullt och förjar blia karter och våra månadssmultron har en massa blommor och en del av karterna börjar bli röda!

För tillfället vill man jag inte alls sitta vid datorn och skriva om lotten, utan jag vill få vara där och njuta av den! Lovar i alla fall att det inom de närmaste dagarna skall komma en liten update på hur lotten ser ut nu!

/Saga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0